Adio - Gandiaga, Bitoriano (1928-2001); Azurmendi, Joxe (1941-2025) (Donostia : Elkar : [Arantzazu, Edizio Frantziskotarrak], 2005)
Bitoriano Gandiagaren azken liburua da, postumoa.Bitorianoren adioa da munduari. Formaz nahiz gaiez, bere obra osoaren errepaso bat bezala nolabait.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura