Sexu-informaketako nire lehen liburuxka : geure gorputza ezagutzen - García Fernández, José Luis; Goia Alustiza, Ximon (Donostia : Elkar, 1984)
7-8 urteko neska-mutikoei zuzendutako liburuska hau "etxean, eskolan eta irakaskuntzan sexu-informaketa emateko eskuliburu praktikoa" izeneko hezkuntz materialaren zati bat da.
7-8 urte
Keywords: Sexu-heziketa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sexualitatea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak