Sexu-informaketako nire lehen liburuxka : geure gorputza ezagutzen / egilea, J. L. García ; marrazkiak, P. López ; itzulpena, Ximon Goia - García Fernández, José Luis (Elkar, 1984)
7-8 urteko neska-mutikoei zuzendutako liburuska hau "etxean, eskolan eta irakaskuntzan sexu-informaketa emateko eskuliburu praktikoa" izeneko hezkuntz materialaren zati bat da.