Berango berbarik berba - Gaminde, Iñaki; Berango. Udala (Berango : Berangoko Udala, 2004)
"Berango berbarik berba" izeneko behar honek zati nagusi bi dauzka, batetik, Berangoko kulturarekin lotutako testuak eta berbak ematen ditugu eta, bestetik, linguistikoagotzat har dezakegun bigarren zatian bertako euskararen ezaugarrien testigantza eta berri eman gura da.
Keywords: Euskalkiak -- Berango; Monografiak