Baserria (Madrid : Susaeta, 2021)
Modu berezi batean margotzen dibertitzeko bilduma zoragarria. Pintzela eta ur pixka bat baino ez dituzu beharko, eta koloreak berez agertuko dira.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Baserriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura