Adarbakarrak : margotzeko liburua (Madrid : Susaeta, 2021)
Margotzeko adarbakarrak eta eranskailuak... Ezer gehiagorik eska daiteke?.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Adarbakarrak; Haur eta Gazteentzako Literatura