Guztiontzako xakea : hastapena 1 - Prió Burgués, Jordi; Torra Bernat, Ramon; Farré Vilalta, Imma; Mayals Marbá, Ramón; Zaldua, Iker (Lleida : Balàgium Editors, 2009)
Bilduma honetan maila ezberdinetako sei liburu barneratzen dira: hastapen mailako bi, tarteko mailako bi eta maila aurreraturako bi. Bildumako liburu bakoitzean, jokoa hasteko, jokoaren tarteko eta bukaerako edukiak lantzen dira. Lehen eta bigarren hezkuntzan (eskolaz kanpoko ariketetan, DBHko hautazko ikasgai modura) xake-elkartean eta auzoko etxe nahiz aisialdi gunetan erabil daitezke. Bilduma hau 7 urtetik aurrerako edozein pertsonentzat da egokia. "Hastapena 1" ale honetan partida oso bat jokatzeko beharrezko den oinarrizko eduki oro garatzen da bertan. Erantzunek jokaldi bakarreko zailtasuna dute eta ikasleak gezi bidez adierazten ditu, oraindik jokaldiak ez direlako apuntatzen.
LH eta DBH, 7 urtetik aurrera
Keywords: Haurrentzako xakea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak