EIBZren kontsulta zerbitzua - Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua (; EIBZ)
EIBZk Haur, Lehen eta Bigarren Hezkuntzan nahiz euskaltegietan ari diren irakasleei doan eskaintzen dien zerbitzua da, eta hizkuntzaren erabilera zuzena eta egokia bultzatzeko asmoa du. Eguneroko lanean ikusi eta ikasitakoak ekarri nahi ditugu blog honetara, labur-labur eta xume-xume. Zerbait adierazi, iradoki edo galdetu nahi badiguzue, idatzi lasai.
IRALE. R300. (2012-2013)
Irale - R-300 ikastaroa (2012-2013)
Keywords: Kontsulta zerbitzuak sarean (euskara); Euskara -- Hizkuntzaren zuzentasuna; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak