EIBZren kontsulta zerbitzua / EIBZ (EIBZ blogak eta sitesak)
EIBZk Haur, Lehen eta Bigarren Hezkuntzan nahiz euskaltegietan ari diren irakasleei doan eskaintzen dien zerbitzua da, eta hizkuntzaren erabilera zuzena eta egokia bultzatzeko asmoa du. Eguneroko lanean ikusi eta ikasitakoak ekarri nahi ditugu blog honetara, labur-labur eta xume-xume. Zerbait adierazi, iradoki edo galdetu nahi badiguzue, idatzi lasai.