Teknologia berriak euskararekin uztartuz - Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua (; EIBZ)
Teknologia berriak euskararekin uztartzen dituen bloga duzue honakoa.
Keywords: Teknologia berriak -- Euskararen irakaskuntza; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak