Hizkuntza akatsak - Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua (; EIBZ)
EIBZn, besteak beste hizkuntzaren zuzentasunaren inguruan aritzen gara lanean. Nafarroako irakasleei zein ikastetxeetako bulegoko langileei Hizkuntza Kontsulten zerbitzua eskaintzen diegu (erabilera zuzenak argitzeko, testuak eta itzulpenak orrazteko edota zuzentzeko...), euskara hobetzeko eta eguneratzeko ikastaroak ematen dizkiegu, EGAren inguruko lanak egiten ditugu... Eguneroko lanean ikusi eta ikasitakoak ekarri nahi ditugu blog honetara, labur-labur eta xume-xume. Zerbait adierazi, iradoki edo galdetu nahi badiguzue, idatzi lasai.
IRALE. R300. (2012-2013)
Irale - R-300 ikastaroa (2012-2013)
Keywords: Euskara -- Hizkuntzaren zuzentasuna; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak