Hizkuntza akatsak / EIBZ (EIBZ blogak eta sitesak)
EIBZn, besteak beste hizkuntzaren zuzentasunaren inguruan aritzen gara lanean. Nafarroako irakasleei zein ikastetxeetako bulegoko langileei Hizkuntza Kontsulten zerbitzua eskaintzen diegu (erabilera zuzenak argitzeko, testuak eta itzulpenak orrazteko edota zuzentzeko...), euskara hobetzeko eta eguneratzeko ikastaroak ematen dizkiegu, EGAren inguruko lanak egiten ditugu... Eguneroko lanean ikusi eta ikasitakoak ekarri nahi ditugu blog honetara, labur-labur eta xume-xume. Zerbait adierazi, iradoki edo galdetu nahi badiguzue, idatzi lasai.