e-baliabideak - Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua (; EIBZ)
Bizi garen aro teknologiko honetan gailu digitaletan euskaraz zuzen aritzeko Interneten eskura dauden baliabideak bildu nahi izan ditugu. Hori dela eta, gune honetan teknologia berrietarako sortutako euskara baliabideak jaso ditugu: euskarazkoak zein euskara i(ra)kasteko balio pedagogikoa dutenak. Beraz, ikasle zein irakasleentzako baliabide erabilgarria izateko gunea da gurea. Ea hala den.
LMH / DBH / BATX
Keywords: Teknologia berriak -- Euskararen irakaskuntza; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak