e-baliabideak / EIBZ (EIBZ blogak eta sitesak)
Bizi garen aro teknologiko honetan gailu digitaletan euskaraz zuzen aritzeko Interneten eskura dauden baliabideak bildu nahi izan ditugu. Hori dela eta, gune honetan teknologia berrietarako sortutako euskara baliabideak jaso ditugu: euskarazkoak zein euskara i(ra)kasteko balio pedagogikoa dutenak. Beraz, ikasle zein irakasleentzako baliabide erabilgarria izateko gunea da gurea. Ea hala den.