Koloreen jokoa - Le Touzé, Anne Isabelle; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2021)
Bi hartza panda gogokoen dituzten koloreak izendatzera jolasten ari dira eta nahastu ezkero, kolore berriak sortzen direla konturatuko dira. Koloreak ikasi eta ikuspegi espaziala garatzeko ipuin bat, letra larriz idatzita
4 urtetik aurrera (urdina)
La bataille des couleurs
Letra larria
Keywords: Koloreak; Hartzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak