Koloreen jokoa / testua eta ilustrazioak, Anne Isabelle Le Touzé ; [itzulpena, Ane Sedano] - Le Touzé, Anne Isabelle (Nire lehen ipuinak (Ikasmina), 2021)
Bi hartza panda gogokoen dituzten koloreak izendatzera jolasten ari dira eta nahastu ezkero, kolore berriak sortzen direla konturatuko dira. Koloreak ikasi eta ikuspegi espaziala garatzeko ipuin bat, letra larriz idatzita