Noiz bukatzen da armairua? : Hernaniko azken 50 urteetako LGBT memoria ariketa 1969-2019 / [egileak, Egoitz Arbiol Albeniz, Ibai Fresnedo (Hiruki Larroxa)] - Arbiol Albeniz, Egoitz (Hernaniko Udala, Berdintasun Saila, 2021)
Hiruki Larroxa kooperatibako Ibai Fresnedo eta Egoitz A. Albenizek idatzi dute liburua, Hernaniko Udalaren Berdintasun arloak sortutako bekatik eta Berdintasun Kontseiluaren eskariz. Hernaniko herritarrak eurak dira protagonistak, eta euren lekukotzatik kontatzen zaigu azken 50 urteotan LGBT+ herritarrek bizitakoak. 1970eko hamarkadako "itzalpeko iraultza sexuala", EHGAM eta Medeak elkarteen sorrera, Francisen hilketak eragindako erreakzioak, HIESA, Moio transexualaren suizidioa, internet eta sare sozialen orokortzea, Karbonera babesgunea...