Zenbatzen ikasten dut (Ballon, 2021)
Ikasketa-txartel hauek ariketa ugari dauzkate, 3 urtetik aurrerako haurrentzat bereziki diseinatuak. Zenbakiak eta eragiketa sinpleak osatzeko puntu-marrak errepasatuz, txikienek euren motrizitate fina hobetuko dute, eta aldi berean zenbatzen ikasiko dute jolastuz. Txarteletan egindakoa ezaba daiteke eta horrela ariketak nahi beste aldiz errepikatu.