Leo txakurraren suhiltzaile-kamioia (Belgika : Ballon, 2021)
Leo txakurra suhiltzailea da. Entzun, sirenak jo du! Suteren bat dago nonbait. Ziztu bizian igo da Leo bere kamioira. Berarekin joan nahi?
0-4 urte (urdina)
Keywords: Suhiltzaileak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura