Miki hartzaren itsasontzia (Belgika : Ballon, 2021)
Miki hartza itsasertzean bizi da. Eguraldi ona egiten duenean, bere belaontzian itsasoratzen da nabigatzera. Berarekin joan nahi?
0-4 urte (urdina)
Keywords: Hartzak; Abenturak itsasoan; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak