Sorgindutako gazteluaren misterioa - Santiago, Roberto; Lorenzo, Enrique; Ugarte, Maitane; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2021)
Sei klanen nazioarteko torneoa. Sei Klanen torneoan denetik egiten da. Ez da futbol-torneoa bakarrik. Eta Eskozian jokatzen da. Astebetez, Eskozian. Mundu osoko taldeen aurka. Hango gaztelu batean geratuko gara lotan.
10 urtetik aurrera (berdea)
El misterio del castillo embrujado
Keywords: Futbola; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak