Sorgindutako gazteluaren misterioa / Roberto Santiago ; Enrique Lorenzo-ren irudiak ; [itzulpena, Maitane Ugarte (Bakun SL)] - Santiago, Roberto (Futboleroak (Ikasmina), 2021)
Sei klanen nazioarteko torneoa. Sei Klanen torneoan denetik egiten da. Ez da futbol-torneoa bakarrik. Eta Eskozian jokatzen da. Astebetez, Eskozian. Mundu osoko taldeen aurka. Hango gaztelu batean geratuko gara lotan.