Isadora Moon balletera doa - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2021)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Ikaragarri gustatzen zaio balleta, batez ere bere tutu beltza janzten duenean. Horregatik dago ikaskide guztiekin batera benetako ikuskizun bat ikusteko irrikaz. Baina non dago Pinky atze-oihala altxatzen dutenean?
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon goes to the ballet
Keywords: Maitagarriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Banpiroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura