Isadora Moon balletera doa / [testua eta ilustrazioak] Harriet Muncaster ; Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxearen itzulpena - Muncaster, Harriet (Isadora Moon (Mezulari), 2021)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Ikaragarri gustatzen zaio balleta, batez ere bere tutu beltza janzten duenean. Horregatik dago ikaskide guztiekin batera benetako ikuskizun bat ikusteko irrikaz. Baina non dago Pinky atze-oihala altxatzen dutenean?