Sam iletsua eta marmelada likatsua - Rippin, Sally; Kennett, Chris; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2021)
Samek dena lorritzen du marmelada janez. Konponduko ote du? Horixe baietz. Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina errimadun testuekin!
5 urtetik aurrera (urdina)
Hairy Sam loves bread and jam
Letra larria
Keywords: Errimak; Munstroak; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak