Sam iletsua eta marmelada likatsua / [testua] Sally Rippin ; ilustratzailea, Chris Kennett ; [itzulpena eta testuaren moldaketa, Aitor Arana Luzuriaga] - Rippin, Sally (Munstroen eskola (Mezulari), 2021)
Samek dena lorritzen du marmelada janez. Konponduko ote du? Horixe baietz. Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina errimadun testuekin!