Maskota handiena Mirenena - Rippin, Sally; Kennett, Chris; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2021)
Ez da toki aproposa eskola maskotentzat. Baina Mirenen maskota daukate apartekotzat. Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina errimadun testuekin!
5 urtetik aurrera (urdina)
Mary has the best pet
Letra larria
Keywords: Errimak; Munstroak; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak