Maskota handiena Mirenena / [testua] Sally Rippin ; ilustratzailea, Chris Kennett ; [itzulpena eta testuaren moldaketa, Aitor Arana Luzuriaga] - Rippin, Sally (Munstroen eskola (Mezulari), 2021)
Ez da toki aproposa eskola maskotentzat. Baina Mirenen maskota daukate apartekotzat. Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina errimadun testuekin!