Totototo - Labaka Mayoz, Ane; Arbeo Astigarraga, Mariñe (Donostia : Elkar, 2021)
Mihi puntan hitzak trabatzen zaizkien haurrak jolastera gonbidatu nahi dituzte Ane Labakak eta Mariñe Arbeok liburuxka hau irakurriz. Koldo eta Laia dira liburuko bi protagonistak, eta biek dute hizketako zailtasunen bat. Mihi puntan trabatzen zaizkio hitzak Koldori, eta Laiak, berriz, behar ez den tokian kokatzen ditu hitz zatiak. Egileen hitzetan, kanturako eta jolaserako proposamen bat da lana, irakurle hasi berrientzat zein txikiagoentzat.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Errimak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak