Amona Tomaxa eta sagarra - Agirresarobe, Ixabel; Mattin (Berriozar : Denonartean, 2021)
Gose, oso gose da amona Tomaxa. Sagarra du amets. Pausoa ote trakets?
0-4 urte (urdina)
Letra larria
Keywords: Errimak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak