BAT : partida handia - Hallatt, Alex; Sarriugarte, Danele (Donostia : Elkar, 2021)
Kirolean, kontua ez da irabaztea edo galtzea, nola jokatzen duzun baizik. Baina, irabaztea ederra da. Futbolean jokatzea, esate baterako, dibertigarria izan daiteke, baina taldea osatzeko inoiz aukeratzen ez bazaituzte, ez da hain dibertigarria. Eta gainera, parte hartu nahi duzun talde horretako entrenatzailea munduko txarrena bada? Edota okerrago, taldekideren batek partida bullynga egiteko baliatzen baduzu, zer egin? BAT kideak batuko ote dira partida handia irabazteko?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Eskola-jazarpena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak