Antonek magia egiten daki - Könnecke, Ole; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2021)
Antonek benetako azti-kapel bat dauka. Eta kapel honi esker magia egin dezake. Ez duzu sinisten? Gauzak desagerrarazten dituenean sinistuko duzu. Irudimenaren botereari buruzko ipuina, letra larriz idatzita.
4 urtetik aurrera (urdina)
Anton kann zaubern
Letra larria
Keywords: Irudimena; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak