Antonek magia egiten daki / testu eta ilustrazioak, Ole Könnecke ; [itzulpena, Ane Sedano] - Könnecke, Ole (Nire lehen ipuinak (Ikasmina), 2021)
Antonek benetako azti-kapel bat dauka. Eta kapel honi esker magia egin dezake. Ez duzu sinisten? Gauzak desagerrarazten dituenean sinistuko duzu. Irudimenaren botereari buruzko ipuina, letra larriz idatzita.