Futbolaria ezustean - Behl, Anne-Kathrin; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2021)
Mateori dantzatzea gustatzen zaio, baina bere lagunentzako balleta aspergarria da eta futbola baino ez zaie interesatzen. Partiduaren egunean, ordea, dantzatzea futbolean jolasteko abantaila bat izango dela ikusiko dute. Besteen gustuekiko errespetuaren inguruko ipuin bat, letra larriz idatzita.
4 urtetik aurrera (urdina)
Matze vor, tanz ein Tor!
Letra larria
Keywords: Futbola; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak