Futbolaria ezustean / testu eta ilustrazioak, Anne-Kathrin Behl ; [itzulpena, Ane Sedano] - Behl, Anne-Kathrin (Nire lehen ipuinak (Ikasmina), 2021)
Mateori dantzatzea gustatzen zaio, baina bere lagunentzako balleta aspergarria da eta futbola baino ez zaie interesatzen. Partiduaren egunean, ordea, dantzatzea futbolean jolasteko abantaila bat izango dela ikusiko dute. Besteen gustuekiko errespetuaren inguruko ipuin bat, letra larriz idatzita.