Lehen gizarteak : historia - Otaegi, Benantxio; Altuna, Jesus (Bilbao : Etor : Mensajero, 1971)
Hona hemen lehen gizonari eta lehen gizarteari buruz egindako liburua. Benantxio Otaegi gazte azpeitiarra duzu bere egilea.
Keywords: Euskal Herria -- Historiaurrea; Monografiak