Lehen gizarteak : historia / Benantxio Otaegi ; [aintzin solasa, Jesus Altuna] - Otaegi, Benantxio (Etorbidean kultura (Mensajero), 1971)
Hona hemen lehen gizonari eta lehen gizarteari buruz egindako liburua. Benantxio Otaegi gazte azpeitiarra duzu bere egilea.