Afrikako ipuin tradizionalak - Oke, Omer; Espinal, Itxaso; Morente, Enrique; Ramirez, Marta; Larreategi, Ziortza; Afric Forum; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Bilbo : Afriic´ Forum, 2012)
Afrikako ipuin tradizional batzuk hartu eta ipuin ilustratu eta komiki moduan argitaratu berri ditu Afric Forum elkarteak. "Afrika Kontuan: Afrikako Ipuin Tradizionalak" bilduma 12 istorioek osatze dute. Benin aldean betidanik ahoz aho pasa izan diren ipuin hauek batu, egokitu eta euskaraz argitaratu ditu Afric Forum-ek. Bigarren ale honetan bost lan aurkituko ditugu: hiru ipuin ilustratu eta bi komiki.
Burdina, perla eta zoriona ; Argiago errege baino ; Printzea eta Sikaren maitasuna ; Gizakia gozo-gozoa da ; Agurea eta zazpi lehoiak
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Komikiak; Afrika -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura