Mariano Sinués : la fiesta terrible = Festa ikaragarria : [erakusketa] - Ratia, Alejandro J.; Beriain, Josetxo; Larrión, José Luis; Nafarroa. Hezkuntza, Kultura eta Kirol Departamentua; Euskarabidea (Iruña: Nafarroako Gobernua, 2021)
Mariano Sinués artistari buruzko erakusketaren katalogoa. Alejandro Ratia komisarioak hautatutako 40 lan baino gehiago azaltzen dira erakusketan. Bi gai lantzen dira batez ere: heriotzaren dantza eta inauteriak eta festa.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Nafarroako Museoan 2021eko ekainaren 9a eta irailaren 12a bitartean egindako erakusketaren katalogoa.
Keywords: Sinués, Mariano -- (1935-2017) -- Erakusketak; Monografiak