Mariano Sinués : la fiesta terrible = Festa ikaragarria : [erakusketa] / [testuak, Alejandro J. Ratia, Mariano Sinués del Val, Josetxo Beriain Razquín ; itzulpena, Euskarabidea ; argazkiak, José Luis Larrión] - Ratia, Alejandro J.; Beriain, Josetxo; Larrión, José Luis (Nafarroako Gobernua, 2021)
Mariano Sinués artistari buruzko erakusketaren katalogoa. Alejandro Ratia komisarioak hautatutako 40 lan baino gehiago azaltzen dira erakusketan. Bi gai lantzen dira batez ere: heriotzaren dantza eta inauteriak eta festa.