Lezo Urreiztieta : (1907-1981) biografia - Ugalde, Martin (1921-2004) (Donostia : Elkar, 1990)
Martin Ugalde Andoainen jaio zen 1921ean, Venezuelako erbestaldian hasi zen Kazetaritza ikasi eta idazten, eta geroztik literatura eta historiazko hainbat liburu argitaratu ditu. Biografia honetan, gure historiaren zati garrantzitsu bat erakusteaz gain, abenturetako nobelen bizitasuna goza daiteke, guztia ere, Ugaldek Urreiztietarekin 1978an egindako elkarrizketetan oinarrituta.
Keywords: Urreiztieta, Lezo -- (1907-1981) -- Biografia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak