Bizkaiko populazioaren kirol ohiturak 2020 - Campelo Martínez, Patricia; Ispizua, Maria Antonia; Agorria, Hibai; Bizkaia. Foru Aldundia. Euskara, Kultura eta Kirol Saila ([Bilbo] : Bizkaiko Foru Aldundia, 2020)
Aztelan honetan agertzen diren datuei esker Foru Aldundia eta Bizkaiko kirol sistema osatzen duten erakunde guztiak (udalak, federazioak, klubak, elkarteak, enpresak eta abar) hobeto prestatuta egongo dira kirolaren munduan egunetik egunera sortzen diren aukerak aprobetxatzeko.
Keywords: Kirol ohiturak -- Bizkaia; Monografiak; Baliabide digitalak