Bizkaiko populazioaren kirol ohiturak 2020 / [ikertaldea, Marian Ispizua Uribarri eta Patricia Campelo Martínez, Civersity Euskal Herriko Unibertsitatea ; argazkiak, Hibai Agorria] - Campelo Martínez, Patricia; Ispizua, Maria Antonia; Agorria, Hibai (Bizkaiko Foru Aldundia, 2020)
Aztelan honetan agertzen diren datuei esker Foru Aldundia eta Bizkaiko kirol sistema osatzen duten erakunde guztiak (udalak, federazioak, klubak, elkarteak, enpresak eta abar) hobeto prestatuta egongo dira kirolaren munduan egunetik egunera sortzen diren aukerak aprobetxatzeko.