Maria eta Amlaren mundu harrigarria - Urtaza Elizburu, Betzaida; Rivera, Nathalia ([S.l.] : Amesgile, 2021)
Ez dakizu zer sorpresa aurki ditzakezun. Ireki liburu hau eta ikusiko duzu ze mundu politera eramaten zaituen. Mariarekin Amlaren mundura bidaiatu. Ipuin ilustratu honetan koloreen bitartez emozioak lantzen dira eta ezberdintasunak onak direla. Istorio samur bat dauka, ilustrazio polit eta koloretsuez betea, adiskidetasuna lantzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Maria y el asombroso mundo de Amla
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Koloreak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak