Maria eta Amlaren mundu harrigarria / [testua] Betzaida Urtaza Elizburu ; ilustrazioak, Nathalia Rivera - Urtaza Elizburu, Betzaida (Amesgile, 2021)
Ez dakizu zer sorpresa aurki ditzakezun. Ireki liburu hau eta ikusiko duzu ze mundu politera eramaten zaituen. Mariarekin Amlaren mundura bidaiatu. Ipuin ilustratu honetan koloreen bitartez emozioak lantzen dira eta ezberdintasunak onak direla. Istorio samur bat dauka, ilustrazio polit eta koloretsuez betea, adiskidetasuna lantzeko.