The tree of Gernika : complete poems = Gernikako arbola : bertsoak - Iparragirre, Jose Maria (1820-1881); Irujo, Xabier; Romtvedt, David; University of Nevada. Center for Basque Studies (Reno : Center for Basque Studies, University of Nevada, 2020)
Nevada-Reno Unibertsitateko Euskal Ikasketen Zentroak Jose Mari Iparragirreren bertsoak ingelesera itzuli eta argitalpen berri bat kaleratu du. Xabier Irujo Nevada-Renoko Unibertsitateko Euskal Ikasketen zuzendariak eta David Romtvedt poeta estatubatuarrak, Joxe Mari Iparragirreren olerkiak ingelesera itzuli dituzte 'The Tree Complete - Gernikako Arbola. Complete Poems. Bertsoak' liburuan. Gure musikari eta poeta ospetsuaren lanak munduan zabaltzeko biderik azkarrena ireki dute.
Testua euskaraz eta ingelesez
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura