Besarkada - McLaughlin, Eoin; Dunbar, Polly; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2021)
Dortoka triste zegoen. Triste bai triste, ezin tristeago. Gauza bakar batek lagundu ahal zion dortoka tristeari. Trikua triste zegoen. Triste bai triste, ezin tristeago. Gauza bakar batek lagundu ahal zion triku tristeari. Besarkada bat! Lortuko al dute norbait besarkatzea?
0-4 urte (urdina)
The hug
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Dortokak; Trikuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak