Besarkada / [testua] Eoin McLaughlin, ; [marrazkiak] Polly Dunbar ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - McLaughlin, Eoin (Algar, 2021)
Dortoka triste zegoen. Triste bai triste, ezin tristeago. Gauza bakar batek lagundu ahal zion dortoka tristeari. Trikua triste zegoen. Triste bai triste, ezin tristeago. Gauza bakar batek lagundu ahal zion triku tristeari. Besarkada bat! Lortuko al dute norbait besarkatzea?