Momiaren madarikazioa - Ordóñez, Rafael; Fragoso, José; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2021)
Mukhizu ez zen momia entzutetsua, baina, hala ere, bazuen zoriontsu izateko eskubidea. Horregatik, bakean uzten ez ziotela ikusirik, irtenbide bila hasi zen. Eta aurkitu zuen, bai, alajaina!
5 -7 urte (urdina)
Keywords: Momiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak