Momiaren madarikazioa / [testua] Rafa Ordóñez ; [ilustrazioak] José Fragoso ; [itzulpena] Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea - Ordóñez, Rafael (Mezulari, 2021)
Mukhizu ez zen momia entzutetsua, baina, hala ere, bazuen zoriontsu izateko eskubidea. Horregatik, bakean uzten ez ziotela ikusirik, irtenbide bila hasi zen. Eta aurkitu zuen, bai, alajaina!